Kategorier
Hotell

Bo centralt på ett hotell i Norrköping

Vill du bo på ett centralt hotell i Norrköping? Det kan du hitta till ett väldigt bra pris. Njut av trevliga rum och upplev staden från dess bästa sida.

Det är inte lätt att vara ensamstående mamma och få pengarna att gå runt till allting. Tina hade det kämpigt varenda månad och fick alltid planera och spara länge för att lyckas med någon semester. Att åka utomlands var inte tal om, men hennes två barn var tacksamma för allt som de kunde hitta på tillsammans.

De hade länge velat åka till Kolmården och få se delfinerna och såklart alla de andra djuren. Som Tina hade kämpat för det. Det var inte bara inträdet som var en kostnad, utan hela resan plus hotell och mat för dem alla. Tina hade sökt länge efter hotell tills hon hittade det perfekta hotellet.

Prisvärt hotell centralt i Norrköping

Att det inte låg precis bredvid Kolmården var inget problem för Tina, det gjorde att de inte var lika begränsade resten av tiden. Tina hittade ett otroligt prisvärt hotell i centrala Norrköping där dessutom en frukostbuffé ingick med ett stort urval av fräsch och god mat, mycket bättre än så kunde det inte bli.

Tack vare ett prisvärt hotell så fick hon pengar över till annat som hon och barnen kunde roa sig för. Hotellet var otroligt fint och personalen var trevlig. Rummen var lagom stora och det var inga problem med att de var tre personer, detta hotell var något hon verkligen rekommenderade.